Thajský víkend

20. ledna 2016 v 12:26 | Kozí máma |  Thajská kuchyně
Thajská kuchyně postupně začíná být oblíbená v celém světě. Aby taky ne - thajská jídla jsou jednoduchá, svěží a rozmanitá. Ryby a mořské plody, ovoce a zelenina, nudle, rýže, chilli papričky, spousta omáček a v neposlední řadě také všudypřítomné kokosy. Velmi často se používají na dochucení oříšky, které pokrm zlahodní a zjemní. Kešu oříšky se pěstují v celé jihovýchodní Asii a jsou hojně používané, ačkoliv nepatří k nejlevnějším pochutinám. V Thajsku jsou velmi populární stánky s rychlým občerstvením, které nabízí širokou škálu pokrmů.


Předkrm: Lilek na kari
Polévka: Tom Kha Kai
Hlavní chod: Pad Thai
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama