Německý víkend

29. června 2016 v 14:04 | Kozí máma |  Německá kuchyně
Německá kuchyně pro nás Čechy není nic nového. Vzhledem k tomu, že jsme měli společnou minimálně část historie, tak i mnoho receptů i surovin je zde podobných. V Německu existuje někdy až nepřehledné množství druhů chleba, veliký sortiment masných výrobků (salámy, tlačenky, rosol, paštiky - bylo napočítáno 1500 druhů) a sýrů, mnoho příloh.
Pro německý víkend jsem se snažila vybrat jídla co nejtypičtější. Já osobně jsem si nejvíc pochutnala na moučníku, manžel zas nedal dopustit na předkrm a polévku.


Polévka: Eintopf
Hlavní chod: Berliner Eisbein
 

6 lidí ohodnotilo tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama