Jamón con Melón

29. března 2018 v 19:46 | Kozí máma |  Argentinská kuchyně
Velmi rychlý a efektivní předkrm i jednohubka, kterou zvládnou i ti, kteří neumí vařit. V Argentinské kuchyni je velmi znatelný španělský i italský vliv a šunka prosciutto skombinovaná se žlutým melounem je tomu důkazem. Tento pokrm je v Argentině velmi populární. Sami Argentinci se považují za nejevropštější národ celé Jižní Ameriky.


Jak dlouho?
  • Doba přípravy: 5 minut
Počet porcí:
  • 8
Ingredience:
  • sušená šunka prosciutto serrano
  • žlutý meloun
  • pečené papriky
  • bagetka
Melounové jednohubky s prosciuttem a bruschetta s pečenými paprikami

Meloun nakrájejte na malé kousky, napíchejte je na špejle a proložte šunkou. Kousky bagety namažte pečenými paprikami.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama